We zijn hem al volop aan het testen! De nieuwe pizzaoven die vanaf deze zomer ook op Camping ‘Boven ’t Maaiveld’ zal staan. Tijdens de wekelijkse pizza-avonden zullen we er meerdere tegelijk aansteken om iedereen van heerlijke zelfgemaakte pizza te voorzien. Schuif aan! Aan de lange tafel maak je met andere gasten nieuwe verhalen.

Deze prachtige ovens worden gemaakt in een sociale werkplaats en de bedenkers staan voor een eerlijk en heerlijk product. Daar sluiten wij ons graag bij aan!

Mocht je geen zin hebben om zelf te koken, kun je tijdens het hele kampeerseizoen ook een ‘Pizza voor Paradijsvogels’ pakket bestellen. We zetten de oven met hout bij je plek neer, bezorgen de ingrediënten en roepen Bakkers klaar…..bakken maar.

Na het bakken zit je nog uren gezellig met elkaar rond het houtvuur onder de oven.

Leuker kunnen we het niet maken, lekkerder ook niet!