15 jaar geleden speelden vrienden ons al als eigenaar van een camping. Het heeft even geduurd maar op 1 juli 2021 is het zover. Dan openen we Camping Boven ’t Maaiveld en wordt de sketch van toen alsnog werkelijkheid. Op de plek in Hoogwoud waar je tot 2020 Camping Halfweg vond, is het vanaf 1 juli goed toeven voor paradijsvogels. We hopen je te ontmoeten!

Kamperen bij de Boer

Veertig jaar geleden opende de Familie Klomp Camping Halfweg midden in West-Friesland nadat ze in Zwitserland hadden gezien hoe leuk het is om op een agrarisch bedrijf te kamperen. Op de Oosterboekelweg openden ze naast hun boerenbedrijf de camping. Nu 40 jaar later gaat de camping na een grondige renovatie door onder de nieuwe naam Camping Boven ’t Maaiveld.

Het wordt een fijne plek om even op verhaal te komen, maar zeker ook om nieuwe verhalen te maken. We zijn geen boerencamping meer, maar wel een fijne kleinschalige camping met goede faciliteiten.

Nieuw sanitair

Boven ’t Maaiveld proberen we te maken zoals we zelf graag kamperen. Naast een gemoedelijke sfeer, is een goed sanitair altijd wel erg fijn. Vandaar dat met de heropening van de camping ook het nieuwe sanitairgebouw open gaat. En dat belooft wat, misschien wel fijner als thuis! Ruim, verwarmd en inclusief een grote familiebadkamer voor gezinnen met baby’s, peuter en mindervaliden.

Bell tenten

Voor kampeerders zonder eigen tent, camper of caravan vind je op de camping ingerichte Bell tenten. De een noemt het Glamping, wij vinden het avontuurlijk en gezellig kamperen met net iets meer gemak. Daarbij staat op het terrein een schattig tiny house, gemaakt van duurzaam hout en met slaapplek voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Weer net wat comfortabeler, maar nog steeds zonder tv en andere nieuwerwetsigheid. Hoewel, de WIFI op de camping is goed.

Verder vind je Boven ’t Maaiveld volop ruimte en mogelijkheden om je nieuwe verhalen zo mooi mogelijk te maken. Voor de een is dat lekker prieken in de speelvijver, voor de ander is dat een paradijselijk biertje in de orangerie, de oude kas op het terrein. Op onze spiksplinternieuwe site www.campingbovenhetmaaiveld.nl vind je alles over de mogelijkheden, het ont-moeten, de creatieve uitspattingen en andere heerlijkheden.

De Westfriezen, roepen vaak: ‘Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg’. Maar wij gaan alles aan doen om jouw verblijf tot een onvergetelijke te maken!

Graag tot ziens Boven ’t Maaiveld!

Met Paradijselijke groet,

Janneke Beers & Kees Vriend