Back to Top

Ons Verhaal

Over ons

Aangenaam! Wij zijn Janneke Beers en Kees Vriend en samen met onze 3 kinderen mogen we ons vanaf 2021 ‘campingeigenaar’ noemen. 15 jaar nadat vrienden ons, op onze bruiloft, al speelden als campinghouders gaat dit vanaf 2021 ook echt gebeuren op ‘Camping Boven ’t Maaiveld’. Tot en met 2020 heette ons paradijselijke plekje ‘Camping Halfweg’ en was het 40 jaar het domein van de Familie Klomp. Met heel veel zin gaan we het vrije campingleven op deze plek nieuw leven in te blazen!

Camping Boven ’t Maaiveld ligt in Hoogwoud, een gezellig dorp, in het hart tussen al het moois dat West-Friesland en Noord-Holland Boven Amsterdam te bieden heeft. Afwisselende natuur, pittoreske stadjes, avontuurlijke attracties voor jong en oud en natuurlijk het zoete water van het IJsselmeer en het zoute van de Nederlandse kust.

Op deze paradijselijke plek bouwen we aan nieuwe avonturen en maken we nieuwe verhalen. Beetje bij beetje toveren we het terrein om tot een heerlijke plek voor paradijsvogels. En heb je ideeën? We horen ze graag! Deze winter hebben we de eerste grote stappen gezet. Wees Welkom en geniet net als ons van het weidse en vrije leven.

Een kampeerplek boeken?

Ontdek deze unieke plek en stijg boven jezelf als een kamperende paradijsvogel!