Vakantie is vooral even lekker niks moeten en tijd voor elkaar hebben. Op ‘Camping Boven ’t Maaiveld’ vind je zoveel ruimte als nodig om te doen waar jij je goed bij voelt. Geen overvolle animatieprogramma’s en zaken die moeten.

Maar zo af en toe, moet er toch wel wat ‘kunnen’. Iets om je te verrassen, een blijmaker of mooi inspirerend tussendoortje. Elke week organiseren we in het hoogseizoen een kampvuursessie. Met zijn allen rond het kampvuur wordt je theatraal verrast en/of muzikaal verwend voor een artiest. De sessie duren maximaal een uur en zijn vrij toegankelijk. Na afloop gaan we met de pet voor de artiest rond.

Voor komend zomerseizoen is er nog meer dan plek genoeg voor artiesten rond het kampvuur. Mocht je willen komen optreden, stuur dan even een mailtje naar kamperen@campingbovenhetmaaiveld.nl. Natuurlijk kun je blijven slapen!