Back to Top

Natuurlijk en Avontuurlijk
kamperen
Ontdek de camping

Kom nieuwe verhalen maken!

Op Camping Boven ’t Maaiveld is het heerlijk kamperen voor paradijsvogels!

De Westfries is van nature nuchter en een beetje van ‘doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg’. Maar zullen we dat een keer niet doen! Kom kamperen als nooit tevoren, ontspannen zoals je niet eerder deed en overnachten op een manier waarvan je nog niet wist dat het zo fijn kon zijn. Even fijn op verhaal komen en vooral ook nieuwe verhalen maken.

Op 1 april 2023 openen we de camping voor een nieuw seizoen vol campingplezier voor jong en oud, vol avontuur en joie de vivre midden in West-Friesland.

Centraal gelegen tussen zout (zee) en zoet (IJsselmeer) vind je ‘Boven ’t Maaiveld’ prachtig nieuw sanitair, mooie ruime kampeerplaatsen, ingerichte tenten en een schattig tiny house. Maak nieuwe verhalen bij het kampvuur en geniet van een sfeervol optreden in de Orangerie. Lees een boek in de kas en geniet van het uitzicht over de velden vanaf het terras. Drink een paradijselijk biertje met kaas van de lokale boerderij of schuif aan tijdens een pizza-avond of bak ze zelf op onze oventjes.

Wees Welkom!

Ontdek de camping

Boven ’t Maaiveld is er voor ieder wat wils en plek genoeg om op wat voor manier dan ook boven jezelf uit te stijgen. Kom op verhaal of kom nieuwe verhalen maken!

Lees meer…

Skoftig!

Zo zou de Westfries het zeggen. West Friesland heeft zoveel moois te bieden voor jong en oud. Ga het avontuur aan!

Lees meer…

‘Campinkje spelen!’

Een jeugddroom komt voor ons uit met het openen van ‘Boven ’t Maaiveld’. Een camping helemaal zoals wij het fijn zouden vinden en waarvan we hopen dat jij er net zo van geniet. Lees ons verhaal.

Een kampeerplek boeken?

Ontdek deze unieke plek en stijg boven jezelf als een kamperende paradijsvogel!

Opening Camping Boven ’t Maaiveld 1 juli 2021

15 jaar geleden speelden vrienden ons al als eigenaar van een camping. Het heeft even geduurd maar op 1 juli 2021 is het zover. Dan openen we Camping Boven ’t Maaiveld en wordt de sketch van toen alsnog werkelijkheid. Op …

Continue Reading

Pizza-oven met kampvuur op je kampeerplek!

Op de camping hebben we meerdere kleine pizza ovens waarmee je op je plek een heerlijke pizza kunt afbakken. Hout hebben we natuurlijk voorhanden. Tijdens veel hoogseizoen weken komt Don Coleone op de camping zijn grote houtoven aansteken. Tijdens de …

Continue Reading

Kampvuursessies

Vakantie is vooral even lekker niks moeten en tijd voor elkaar hebben. Op ‘Camping Boven ’t Maaiveld’ vind je zoveel ruimte als nodig om te doen waar jij je goed bij voelt. Geen overvolle animatieprogramma’s en zaken die moeten. Maar …

Continue Reading